Συμμετέχουσες Επιχειρήσεις

COTHETA Spatial Intelligence Solutions

 

www.cotheta.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Η Cotheta εδρεύει στα Ιωάννινα, στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, δραστηριοποιούμενη στην έρευνα, ανάπτυξη και παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, συστημάτων και διαδικασιών σύνθετων έργων υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διεθνώς. Το επιστημονικό και τεχνολογικό πλεονέκτημα της επιχείρησης έγκειται στον συνδυασμό τεχνολογιών της εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας με τις τεχνολογίες του διαδικτύου των αντικειμένων (internet of things – IoT) με έμφαση στην ανάπτυξη και διεθνή κατοχύρωση προϊόντων και εφαρμογών στην ανάλυση και προσομοίωση δεδομένων, την έξυπνη διαβίωση, την έξυπνη πόλη, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την πολιτιστική κληρονομιά και το περιβάλλον.

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Τελειόφοιτος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

TOR HOTEL GROUP

 

www.torhotelgroup.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Ο Όμιλος TOR Hotel Group είναι μια ελληνική, οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση στον τομέα του τουρισμού έχοντας στο ιστορικό της το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας στη Θεσσαλονίκη, το ιστορικό Mediterranean Palace που λειτούργησε από το 1925 μέχρι το μεγάλο σεισμό της Θεσσαλονίκης το 1978. Σήμερα ο Όμιλος απασχολεί περισσότερους από 400 εργαζόμενους και αποτελείται από 4 ξενοδοχειακές μονάδες στη Βόρεια Ελλάδα, που θεωρούνται κορυφαίες στην κατηγορία τους. Στον Όμιλο ανήκουν το σύγχρονο 4* City Hotel στην καρδιά της πόλης, το Luxury Boutique ξενοδοχείο 5* The Excelsior, καθώς και το φημισμένο Eagles Resort στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής με το πολυτελές 5* Eagles Palace Hotel & Spa και το 5* Eagles Villas. Τον Απρίλιο του 2022 θα δοθεί σε λειτουργία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη λεωφόρο Νίκης το On Residence, το νέο 5* ξενοδοχείο του ομίλου μας που υλοποιείται σε συνεργασία με τη Grivalia Hospitality, ανοίγοντας πολλές νέες θέσεις εργασίας για πρακτική άσκηση και μόνιμη απασχόληση. Ο Όμιλος TOR Hotel Group κατέχει σημαντική θέση στον τομέα του Ελληνικού τουρισμού, αναπτύσσεται δυναμικά με νέες επενδύσεις και δίνει εξαιρετικές δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης στους εργαζόμενούς του, αλλά και σε όποιον νέο/νέα θέλει να εισέλθει στον ξενοδοχειακό κλάδο. Στόχος μας είναι μέσω της ομαδικής εργασίας να δημιουργήσουμε ένα πρόσφορο εργασιακό κλίμα που θα αναδεικνύει τα ταλέντα σας και θα σας εξελίσσει ως προσωπικότητες και επαγγελματίες του χώρου. Σας προσκαλούμε στην οικογένεια του Tor Hotel Group για να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας και σε εσάς!

Προοπτικές συνεργασίας

Θέσεις πρακτικής Άσκησης & Επαγγελματικής εργασίας

Τόπος

Θεσσαλονίκη & Σκάλα Ν. Ρόδων Ουρανούπολη - Χαλκιδική

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Τελειόφοιτος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

SIMPAS Live Better

www.simpasus.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρεία SIMPAS Live Better μελετά, σχεδιάζει και παράγει κουφώματα αλουμινίου κ σιδήρου για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

Randstad Hellas

 

www.randstad.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Η Randstad αποτελεί το #1 πάροχο υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνδυάζοντας το πάθος μας για τους ανθρώπους με τη δύναμη των σύγχρονων τεχνολογιών, υποστηρίζουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις ώστε να ανακαλύψουν τη δυναμική τους. Με δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες γνωρίζουμε ότι η ανθρώπινη πλευρά της κάθε επιχείρησης είναι αυτή που κάνει τη διαφορά.
Με δύο γραφεία, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, η Randstad μπορεί να σε βοηθήσει με το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα στους ακόλουθους κλάδους εργασίας: Πληροφορική/Τεχνολογία, Χρηματοοικονομικά & Λογιστική, Πωλήσεις, Μάρκετινγκ & Λιανικό Εμπόριο, Μηχανικοί, Βιομηχανία & Logistics, Ανθρώπινο Δυναμικό, Εξυπηρέτηση Πελατών, Ναυτιλία, Νομικές Υπηρεσίες, Τουρισμός, Τραπεζικός και Ασφαλιστικός Κλάδος, Υποστηρικτικοί Υπάλληλοι, Φαρμακευτικός Κλάδος.

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

Πανελλαδικά

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

ΑΡΣΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ

 

www.arsis.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Η ΑΡΣΙΣ είναι κοινωνική μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το 1992 για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους. Λειτουργεί με κέντρα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Κοζάνη και την Αλεξανδρούπολη, ενώ έχει αναπτύξει δραστηριότητες και σε πολλές άλλες πόλεις. Το όραμα της ΑΡΣΙΣ είναι μία κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους τους νέους και σεβασμό στα δικαιώματα τους, όπως αυτά αναφέρονται στην ελληνική και διεθνή νομοθεσία, ιδίως τη Διεθνή Σύμβαση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Αποστολή της ΑΡΣΙΣ είναι η ανάληψη δράσεων για την πρόληψη του κοινωνικού αποκλεισμού των νέων. Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύσσει μεθοδολογίες και εργαλεία για την υποστήριξη των νέων, οργανώνει και συμμετέχει σε δίκτυα, συνεργάζεται με δημόσιες υπηρεσίες και μη κυβερνητικές οργανώσεις και διατυπώνει προτάσεις στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής για τα παιδιά και τους νέους. Η ΑΡΣΙΣ δουλεύει κυρίως με νέους και νέες ηλικίας 15 έως 21 χρονών, και κατά περίπτωση με μικρότερα παιδιά ή μεγαλύτερα πρόσωπα που βιώνουν συνθήκες ζωής επιβαρυντικές για την ομαλή προσωπική τους ανάπτυξη και την πρόσβαση τους στα κοινωνικά αγαθά. Συνθήκες, όπως η ανεπαρκής υποστήριξη από την οικογένεια, η παραμέληση, η κακοποίηση, η εκμετάλλευση, η απόρριψη από το εκπαιδευτικό σύστημα, η μετανάστευση, η προσφυγιά, η έλλειψη στέγης, η ανεργία, η σύγκρουση με το νόμο, η διαβίωση σε ιδρύματα ή σωφρονιστικά καταστήματα, κ.α. Η ΑΡΣΙΣ πλαισιώνεται από ειδικευμένα στελέχη και εκπαιδευμένους εθελοντές και δουλεύ­ει με βάση τις συλλογικές αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αποδοχής, της δημοκρατίας και του αμοι­βαίου σεβασμού. Στο γραφείο της κάθε πόλης όπου δραστηριοποιείται, υπάρχει ομάδα στελεχών που μοιράζονται τις ευθύνες σχεδιασμού, ανάπτυξης και παρακολούθησης του έργου της. Οι εθελοντές εντάσσονται σε ομάδες και εποπτεύονται από τα υπεύθυνα στελέχη. Η ΑΡΣΙΣ συναντά τους πολίτες για να μοιραστεί μαζί τους τις κατακτήσεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις της, με στόχο την συμμετοχή τους στην προσπάθεια βελτίωσης της θέσης και του ρόλου των νέων στην κοινωνία.
Η ΑΡΣΙΣ πιστεύει ότι οι νέοι μπορούν να νικήσουν τις συνθήκες που τους οδηγούν στην απομόνωση. Αρκεί στην προσπάθεια αυτή να είμαστε μαζί τους.

Προοπτικές συνεργασίας

Θέσεις πρακτικής άσκησης και εθελοντισμού

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Φιλολογίας
 • Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας
 • Τμήμα Φιλοσοφίας
 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Νοσηλευτικής
 • Τμήμα Λογοθεραπείας
 • Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
 • Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
 • Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Ψυχολογίας
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Μουσικών Σπουδών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Τελειόφοιτος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Alumil S.A.

 

www.alumil.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Η Alumil είναι μία ελληνική πολυεθνική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία και πάνω από 2.200 εργαζόμενους. Είναι ένας από τους κορυφαίους πιστοποιημένους προμηθευτές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου με ισχυρό διεθνές δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 60 χώρες, με 32 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Κατέχει υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής στα 12 εργοστάσια του Ομίλου, σε Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Αλβανία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Το όραμά μας είναι να είμαστε ηγέτιδα εταιρεία στην ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων αλουμινίου για αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Αποστολή μας είναι να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, ενισχύοντας την επίδοση των κτιρίων τους με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και αισθητικής.

Προοπτικές συνεργασίας

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης και κάλυψη θέσεων

Τόπος

Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Dialectica

www.dialecticanet.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Η Dialectica είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη σύμφωνα με την Financial Times και ένα Best Workplace σύμφωνα με το Great Place to Work® Hellas! Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2015 και σε λιγότερο από 7 χρόνια έχει επεκταθεί σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Μόντρεαλ και Βανκούβερ, απασχολώντας 600+ εργαζομένους διεθνώς!
Η εταιρεία σχεδιάζει να ενισχύσει την παρουσία της σε όλο τον κόσμο με περισσότερους από 1.200 εργαζόμενους σε 10 γραφεία και για αυτό αναζητά ταλαντούχους, φιλόδοξους και δυναμικούς νέους αποφοίτους με 0 έως 3 χρόνια εμπειρίας, που επιθυμούν να ενταχθούν σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο περιβάλλον!
Έχοντας όραμα να απλοποιήσει και να εκσυγχρονίσει την πρόσβαση σε γνώση και πληροφορίες παγκοσμίως η Dialectica συνδέει θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα στελέχη (experts) των αγορών με σκοπό να αντλήσουν πληροφορίες και να αξιολογήσουν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων.
Φαντάσου: την μία μέρα, θα βοηθάς μία συμβουλευτική εταιρεία να εξερευνήσει την ανάπτυξη του τομέα της βιοτεχνολογίας στην Γερμανία, και την άλλη θα συνδέεις εξειδικευμένα στελέχη (experts) με ένα private equity firm ώστε να αντιληφθεί την αγορά των τηλεπικοινωνιών στην Μέση Ανατολή.

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Φιλολογίας
 • Τμήμα Φιλοσοφίας
 • Τμήμα Ψυχολογίας
 • Τμήμα Μετάφρασης & Διερμηνείας
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά: Άριστη γνώση, Άλλες ξένες γλώσσες: Επιθυμητές

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

www.arsakeio.gr/

 

Προφίλ Εταιρείας

Το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων ανήκει στα Σχολεία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (ΦΕ) που ιδρύθηκε το 1836, είναι εκπαιδευτικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ο παλαιότερος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα με σχολεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Τίρανα. Το Αρσάκειο Δημοτικό Ιωαννίνων ακολουθώντας πιστά το όραμα και τη φιλοσοφία της ΦΕ συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής και, ταυτόχρονα, αποτελεί Σχολείο αρχών, όπου η κατάρτιση στη γνώση συναρμόζεται με την καλλιέργεια εθνικών, θρησκευτικών, κοινωνικών και ηθικών αρχών και αξιών, ώστε να διαμορφώνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες νέων ανθρώπων, προετοιμασμένων να αποτελέσουν υπεύθυνους, σκεπτόμενους, καλλιεργημένους και δραστήριους πολίτες, με προϋποθέσεις ατομικής επιτυχίας στην κοινωνική και την επαγγελματική ζωή τους αλλά και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
 • Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

Accenture

 

www.accenture.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με κορυφαίες δυνατότητες στους τομείς των ψηφιακών τεχνολογιών, του cloud και της ασφάλειας. Συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία και εξειδικευμένες δεξιότητες σε περισσότερους από 40 κλάδους, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς στρατηγικής και συμβουλευτικής, διαδραστικών υπηρεσιών, τεχνολογίας και επιχειρησιακών λειτουργιών, αξιοποιώντας το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο κέντρων Προηγμένης Τεχνολογίας και Ευφυών Λειτουργιών. Τα 674,000 στελέχη μας υλοποιούν καθημερινά έργα με γνώμονα την αλληλεπίδραση της τεχνολογία και της ανθρώπινης εφευρετικότητας, εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες. Ως Accenture, αγκαλιάζουμε τη δύναμη της αλλαγής με στόχο να δημιουργήσουμε αξία και κοινή επιτυχία για τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους μετόχους, τους συνεργάτες και την κοινωνία.

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία

Τόπος

Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

VIPA Hellas

 

www.vipagroup.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Η VIPA Hellas είναι μέρος του Ελβετικού ομίλου VIPA και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο εμπόριο (Β2Β) ανακτημένων υλικών, (χαρτί, πλαστικό και μέταλλο), με έδρα την Ελβετία και ηγετική θέση στην παγκόσμια Κυκλική Οικονομία. Στην Ελλάδα, απασχολούμε περισσότερους από 190 εργαζομένους στα κεντρικά της γραφεία στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Για εμάς κάθε μέλος της ομάδας μας είναι σημαντικό, γι' αυτό το λόγο επενδύουμε στην εκπαίδευση και στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Παρέχουμε εξαιρετικές συνθήκες εργασίας σε ένα δυναμικό και γρήγορα αναπτυσσόμενο περιβάλλον.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τον όμιλο στο www.vipagroup.com και για θέσεις εργασίας που έχουμε διαθέσιμες στο ourteam.vipagroup.com.

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία

Τόπος

Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά, Οποιαδήποτε δεύτερη ξένη γλώσσα θεωρείται επιπλέον προσόν

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

kariera.gr

www.kariera.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Our story began in 1997. Back then we were a start-up aiming to build effective communication channels and touch-base points between young graduates and employers. Today, we are the biggest hub for employment in Greece thus daily empowering, via our services, an all-inclusive workforce and every employer to bridge the gap of skills, matching and employability. Every month, nearly 500.000 job seekers trust kariera.gr to help them find a job among 12.000 employers using our portal.

For our team, job search is about more than just assisting people finding a job. It’s about empowering people to explore their talents and get the job they love while connecting them to their Employer of choice. We help people and businesses grow through technological platforms, services and events that unite job search, skills, education, training and recruiting. We dare to co-design the future of work with continuous, in-depth primary research towards current and future workforce generations. We believe in a fair, sustainable future -one where everyone thrives on a personal and professional level therefore contributing in all upcoming workforce generations to embrace learnability and agility.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Πανελλαδικά

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

ΝΙΚΙ INFORMATION TECHNOLOGIES

 

www.niki-mepe.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρεία ΝΙΚΙ Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1994 στον Κατσικά Ιωαννίνων από τον Δρ. Δημήτρη Βαρτζιώτη.

Στόχος της ΝΙΚΙ είναι η διασύνδεση της ευρωπαϊκής τεχνογνωσίας με το ελληνικό επιστημονικό δυναμικό για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών εφαρμοσμένης μηχανικής και λύσεων πληροφορικής. Οι υπηρεσίες της ΝΙΚΙ περιλαμβάνουν βιομηχανικό σχεδιασμό, υπολογιστική προσομοίωση, ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων και λογισμικού καθώς και τη διασύνδεση αυτών των τομέων. Η ΝΙΚΙ λαμβάνει ενεργά μέρος σε ερευνητικά έργα, τόσο στην Ελλάδα όσο και μέσω διεθνών συνεργασιών. Οι ερευνητικές δραστηριότητες της ΝΙΚΙ την καθιστούν πρώιμο χρήστη νέων τεχνολογιών και μεθόδων, τις οποίες αποτιμά, εξελίσσει και μεταφέρει στους πελάτες της μέσω προηγμένων έργων και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Sani/Ikos Group

 

www.careers.saniikosgroup.com/

 

Προφίλ Εταιρείας

Είσαι ο Μελλοντικός μας Ηγέτης; Πιστεύεις ότι έχεις προοπτικές; Αναζητάς κάτι παραπάνω από «μία ακόμα δουλειά», αλλά να ανήκεις σε μία μεγάλη οικογένεια με σκοπό;

Στον Όμιλο Sani/Ikos παίρνουμε την έννοια της Φιλοξενίας πολύ σοβαρά και μέσα από την τροχιά ανάπτυξης στην οποία βρισκόμαστε, έχουμε διαπιστώσει ότι οι Άνθρωποι μας αποτελούσαν και αποτελούν, τη δύναμη που οδηγεί την εξέλιξη μας.

Καθώς μεγαλώνουμε και επανασχεδιάζουμε το μέλλον, με νέα ανοίγματα ξενοδοχείων σχεδόν ετησίως, ο σκοπός μας παραμένει ίδιος, να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας Μαγικές στιγμές, ως τα Κορυφαία Παγκοσμίως Family & Beach ResortTM.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Θεσσαλονίκη
 • Χαλκιδική
 • Κέρκυρα
 • Κως

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Τελειόφοιτος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

VELTIO

 

www.veltio.com/

 

Προφίλ Εταιρείας

H Veltio είναι μία από τις ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρίες στον κλάδο της ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων Στήριξης Αποφάσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχοντας ως έδρα τη Θεσσαλονίκη, στοχεύει αποκλειστικά στην Διεθνή Αγορά ενώ τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες αλυσίδες Retail στον κόσμο.

Μέσω της χαρισματικής ηγεσίας, αλλά και της άριστης κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού που στελεχώνει τα γραφεία της σε Ελλάδα, Ρωσία και Αμερική, έχει ήδη καταφέρει να επιβάλει την εταιρική της ταυτότητα στην απαιτητική αγορά των ΗΠΑ αλλά και της Ρωσίας και να διεκδικεί με αξιώσεις την επικράτησή της στην παγκόσμια αγορά.

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία

Τόπος

Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά (Άριστη Γνώση)

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

Η ΠΙΝΔΟΣ Α.Π.Σ.Ι.

 

www.pindos-apsi.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός "Η ΠΙΝΔΟΣ" είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος συνεταιρισμός της χώρας στον κλάδο της πτηνοτροφίας. Απασχολεί περισσότερους από 1200 εργαζόμενους και συγκαταλέγεται στις 5 μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων της χώρας με ετήσιο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 280 εκ. ευρώ. Αποτελεί σήμερα τον ηγέτη της Ελληνικής πτηνοτροφίας.

Η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά εγκαταστάσεις, στον κλάδο της πτηνοτροφίας. Αυτές περιλαμβάνουν Πτηνοτροφεία, Eκκολαπτήριο, Εργοστάσιο Ζωοτροφών, Πτηνοσφαγείο, Εργοστάσιο Έτοιμων Ψημένων, Ψυκτικές Εγκαταστάσεις Χημικό Μικροβιολογικό Εργαστήριο, Εργοστάσιο Λιπασμάτων, Εργοστάσιο Αδρανοποίησης Βιομάζας. Η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει δικό της δίκτυο διανομής, με 18 υποκαταστήματα-κέντρα διανομής και 7000 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προοπτικές συνεργασίας

Ενημέρωση - Δικτύωση με νέους επιστήμονες

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Χημείας

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Guidepoint

www.guidepoint.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Guidepoint is a leading expert network firm, providing business professionals with opportunities to communicate with industry experts who can answer their specialized industry questions. Guidepoint clients consult with experts over the phone, in person at conferences, on teleconferences, at custom events and workshops, or may gather primary research data through a survey, poll, or web-based data offerings. Our multinational client list includes 9 of the top 10 global consulting firms, hundreds of hedge funds (including five of the largest firms), and many of the largest private equity firms and Fortune-ranked companies.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Φιλολογίας
 • Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας
 • Τμήμα Φιλοσοφίας
 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
 • Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
 • Τμήμα Ψυχολογίας
 • Τμήμα Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία
 • Τμήμα Μετάφρασης & Διερμηνείας
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά (Άριστη Γνώση)
 • Γερμανικά
 • Γαλλικά
 • Άριστη γνώση οποιασδήποτε άλλης γλώσσας είναι plus

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

DEMO ABEΕ

 

www.demo.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής, είναι ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως στην παραγωγή ενεσίμων, με 4 υπερσύχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 66.000τμ, στις οποίες περιλαμβάνονται σύγχρονα εργαστήρια ανάπτυξης και ποιοτικού ελέγχου. Είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις σε αριθμό τεμαχίων στην Ελλάδα στα ενέσιμα προϊόντα ενώ στην ιδιωτική αγορά το portfolio της εταιρείας αποτελείται από συνταγογραφούμενα σκευάσματα και ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Εξάγει το 80% της ετήσιας παραγωγής της σε 86 χώρες και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Απασχολεί 1.070 άτομα ενώ το επενδυτικό της πλάνο έως το 2027 είναι αξίας 356εκ€.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
   

Τόπος

 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Deloitte

www.deloitte.com/

 

Προφίλ Εταιρείας

Deloitte Greece is a member of the world’s largest professional services networks and the most valuable commercial services brand in the world. With offices in Athens, Thessaloniki, Heraklion and Patras Deloitte employees over 2,000 professionals combining an unmatched breadth and depth of capabilities in audit and assurance, consulting, financial advisory, risk advisory, tax and legal.

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Ήπειρο
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη
 • Ενδεχομένως  remote working
   

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

Arbitrage Real Estate

 

www.arbitrage-re.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Η Arbitrage αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα στον τομέα του real estate. Αποτελείται από μια εξειδικευμένη και αφοσιωμένη ομάδα με αποδεδειγμένο ιστορικό στην εγχώρια αγορά ακινήτων, η οποία συνδυάζει τη διεθνή εμπειρία με την τοπική γνώση και τη στρατηγική συμβουλευτική με την πρακτική εφαρμογή. Είναι μέλος του Βασιλικού Ινστιτούτου Ορκωτών Πραγματογνωμόνων του Ηνωμένου Βασιλείου (RICS), με δέσμευση στην παροχή προσαρμοσμένων και αμερόληπτων υπηρεσιών, θέτοντας και διατηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές επαγγελματισμού και ακεραιότητας. Προσφερόμενες υπηρεσίες:

 • Εμπορική Συμβουλευτική
 • Τεχνική Συμβουλευτική
 • Διαχείριση έργων κατασκευής
 • Διαχείριση Ακινήτων

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά (Άριστη Γνώση)

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

PwC Greece

www.pwc.com

 

Προφίλ Εταιρείας

PwC is a network of firms in 156 countries with more than 295,000 people, aiming to build trust in society and solve important problems. In PwC Greece we are a team of more than 1,600 employees in Athens,Thessaloniki and Patra, committed to delivering quality assurance, advisory, tax and legal services.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη
 • Πάτρα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

ΟΤΕ Όμιλος Εταιρειών

www.cosmote.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση, ενώ οι μετοχές του διαπραγματεύονται στο διεθνές χρηματιστήριο του Λονδίνου. Στο μετοχικό του κεφάλαιο μετέχουν η Deutsche Telekom με ποσοστό 49,22% και το Ελληνικό Δημόσιο με 7%. Ο Όμιλος ΟΤΕ το 2021 απασχολούσε περίπου 10.500 εργαζομένους στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών: σταθερή, κινητή τηλεφωνία και ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση και ολοκληρωμένες λύσεις ICT. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στους τομείς των ναυτιλιακών επικοινωνιών και των ακινήτων, ενώ διαθέτει την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού BOX και την ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών COSMOTE Insurance. Εκτός Ελλάδας, δραστηριοποιείται στην αγορά κινητών τηλεπικοινωνιών της Ρουμανίας.

Με κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου. Αποστολή της, είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, ώστε να μπορεί ο καθένας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Ήπειρο
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Hellenic Emerging Technologies Industry Association (HETiA)

 

www.hetia.org

 

Προφίλ Εταιρείας

HETiA is the alliance of highly innovative industrial and academic performers, promoting digital technology proliferation and entrepreneurship in emerging technology domains. HETiA is the evolution of the Hellenic Semiconductor Industry Association that was launched in 2005.

Προοπτικές συνεργασίας

Θέσεις εργασίας των μελών μας
 

Τόπος

 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη
 • Πάτρα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

PRODYNA SE

 

www.prodyna.com

 

Προφίλ Εταιρείας

PRODYNA ταυτίζεται με την ανάπτυξη και την πρωτοπορία.Ιδρύθηκε το 2000 και εχει κατορθώσει να επιβληθεί με την εταιρίκη της ταυτότητα σε παγκόσμιες απαιτητικές αγορές. Με πάνω απο 236 ενεργούς πελάτες εστιάζει σε κάθε στάδιο ζωής του λογισμικού παρέχοντας και παράγοντας έρευνα στην ανάπτυξη λογισμικού με εξατομικευμένες λύσεις που προσφέρονται με υπόβαθρο την εμπειρία, τη τεχνογνωσία και τη δύναμη της εξέλιξης.Καινοτομεί και επενδύει σε τεχνολογίες & στο ανθρώπινο δυναμικό της. Με έδρα την Φρανκφούρτη, και με γραφεία σε διαφορετικές χώρες η εταιρία ενσωματώνει έμπειρους μηχανικούς λογισμικού, οι οποίοι με γνώμονα τη ποιότητα αλλά και την ευελιξία της τεχνολογίας σχεδιάζουν και δημιουργούν μακροπρόθεσμες λύσεις.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Θεσσαλονίκη
 • Remote

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Γερμανικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

Milkplan AE

www.milkplan.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Milkplan S.A headquartered in Thessaloniki, is a market leader in Greece and among top industrial manufacturers of dairy & farming solutions globally. With a 65% of its revenue coming from international sales and exporting activities in 95 countries; Milkplan S.A, is manufacturing innovative robust quality products in their 30,000 m2 privately owned, state-of-the-art “smart factories” in Thessaloniki, Greece. Proud and trusted partner of major food companies (i.e: Vivartia, Nestle, Olympos, Kri-Kri, Ipeiros, Dodoni) across the globe… in Milkplan, we have a plan - Your growth plan!

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

ΚΕΝΟΤΟΜ ΙΚΕ

 

www.kenotom.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Kenotom is a privately owned engineering services provider for Embedded and Control Technology based in Thessaloniki, Greece. The combination of talent, experience and young spirit forms an engineering center of excellence for our customers and partners.

We analyse, design, implement and verify source code for Electronic Control Units, we design and develop customer specific PCBs, we develop test automation solutions for unit tests, MiL, SiL and HiL systems, we design and implement control and automation solutions, we act as third party inspectors and support our customers in the project management, process management and overall application lifecycle management.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά (πολύ καλή γνώση)
 • Γερμανικά (προαιρετικά)

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

ELPRA (Ηλεκτρονικές Πραγματοποιήσεις ΑΕ)

 

www.elpra.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Design & Manufacture of highly specialized Embedded & Power Electronics Systems

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ "ACA"

www.acalight.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Ο όμιλος εταιρειών ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ”ACA” κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο εμπορίας επαγγελματικού - αρχιτεκτονικού φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και ανατολικών χωρών. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στον κλάδο κατασκευής φωτιστικών σωμάτων και εμπορίας εσωτερικού φωτισμού και ενεργειακών λύσεων. Η ”ACA” διαθέτει μακροχρόνια παράδοση, εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο. Ιδρύθηκε το 2001 ως μετεξέλιξη παλαιότερων εταιριών των ίδιων εταίρων, αρχής γενομένης το 1965 και εδραιώθηκε γρήγορα στην ελληνική αγορά. Εδρεύει στη πόλη των Σερρών σε συνολικές εγκαταστάσεις 8.880 τμ στεγασμένων και μετρά ενεργό πελατολόγιο άνω των 3.000 επιχειρήσεων.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Αθήνα
 • Σέρρες

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

Ν. ΜΟΡΕΝΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

www.tettix.info

 

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρεία μας ξεκίνησε από το εμπόριο μηχανολογικού εξοπλισμού και έχει μακροχρόνια παρουσία, ενώ από το 2010 δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων αυτοματοποίησης.

Ειδικότερα επικεντρώνεται στην κατασκευή ολοκληρωμένων ρομποτικών συστημάτων έχοντας εγκαταστήσει πληθώρα αυτοματοποιημενων λύσεων στην ελληνική βιομηχανία. Η προϊοντική γκάμα μας περιλαμβάνει: - Ρομποτικά συστήματα για εφαρμογές pick & place., για εφαρμογές συσκευασίας και εγκιβωτισμού, καθώς και για εφαρμογές παλετοποίησης και αποπαλετοποίησης.

Τα συστήματα περιλαμβάνουν συνήθως βιομηχανικά ρομπότ, συνεργατικά και μη, ενώ τα περισσότερα είναι παραμετροποιημένα στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας, εστιάζοντας στην αναβάθμιση οποιασδήποτε παραγωγικής γραμμής Η εταιρεία μας διαθέτει ενεργό παρουσία στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα με παραρτήματα στην Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία.

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία

Τόπος

Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

kleesto

 

www.kleesto.com

 

Προφίλ Εταιρείας

kleesto is a software start-up company active in the TravelTech industry. kleesto has developed a software solution for travel companies helping them become more efficient and enhance their profitability. Our main product is a suite of back office tools which is offered to our clientele on a subscription based model. The stack we use is M.E.R.N. and at the moment we are looking for new entries for both our front-end and back-end teams.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

Netcompany-Intrasoft S.A

 

www.netcompany-intrasoft.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Netcompany-Intrasoft employs more than 2,800 highly skilled professionals, representing over 50 different nationalities and mastering more than 30 languages. With headquarters in Luxembourg, Netcompany-Intrasoft operates through its operational branches, subsidiaries and offices in 13 countries: Belgium, Bulgaria, Cyprus, Denmark, Greece, Jordan, Kenya, Luxembourg, Romania, RSA, UK, UAE and USA.

More than 500 organizations in over 70 countries worldwide (Institutions and Agencies of the European Union, National Government Organizations, Public Agencies, Financial Institutions, Telecommunication Organizations, and Private Enterprises) have chosen the company's services and solutions to fulfill their business needs.

Netcompany-Intrasoft's expertise and strength lie in its proven capacity and successful track record in undertaking and delivering, complex, mission - critical projects. Netcompany-Intrasoft's professionals have developed the ability to combine their technical expertise with thorough understanding of each customer’s individual business needs. The company consists of a highly skilled, efficient and flexible human resources base, with an international culture.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Ιωάννινα
 • Ήπειρο
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη
 • Πάτρα
 • Εξωτερικό
 • Remote

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Μετάφρασης & Διερμηνείας
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Γαλλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

u-blox Athens s.a.

 

www.u-blox.com

 

Προφίλ Εταιρείας

u blox (SIX:UBXN) is a global technology leader in positioning and wireless communication in automotive, industrial, and consumer markets. Their smart and reliable solutions, services and products let people, vehicles, and machines determine their precise position and communicate wirelessly over cellular and short range networks. With a broad portfolio of chips, modules, and secure data services and connectivity, u blox is uniquely positioned to empower its customers to develop innovative and reliable solutions for the Internet of Things, quickly and cost effectively. With headquarters in Thalwil, Switzerland, the company is globally present with offices in Europe, Asia, and the USA.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Practica

 

www.practica.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Σκοπός της εταιρίας είναι η παροχή άρτιων εκπαιδευτικών υπηρεσιών, η δημιουργία εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού και η σύνδεση της κατάρτισης με την παραγωγική διαδικασία των επιχειρήσεων και την αγορά εργασίας.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Πάτρα
 • Κέρκυρα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Οποιοδήποτε

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

WINGS ICT Solutions Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών ΙΚΕ

 

www.wings-ict-solutions.eu

 

Προφίλ Εταιρείας

Η WINGS ICT Solutions παρέχει ολοκληρωμένες, έξυπνες ψηφιακές (software, hardware) λύσεις:

 • σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς: (1) Περιβάλλον, (2) Δίκτυα και Υποδομές, (3) Συστήματα Παραγωγής και Κατασκευών (4) Υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες για Smart Cities,
 • αξιοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, τα Big Data, οι τεχνολογίες νέφους (Cloud), τα Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών (4G, 5G, WiFi, κ.α.), τις προηγμένες τεχνικές οπτικοποίησης (AR/VR / εφαρμογές κινητών, κ.α.).

Σκοπός μας είναι η παροχή εξαιρετικά αξιόπιστων λύσεων, οι οποίες βοηθούν τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τη λήψη αποφάσεων, να διευρύνουν τις γνώσεις τους μέσω αναλυτικών στοιχείων πρόβλεψης, με κέντρο εστίασης την ικανοποίηση του πελάτη.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε

 

www.dodoni.eu

 

Προφίλ Εταιρείας

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 59 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες στο Facebook και το Instagram

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

IKEA HOUSEMARKET AE

 

www.ikea.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Η ΙΚΕΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού με 433 καταστήματα σε πάνω από 50 χώρες και με όραμα τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς του κόσμου.

Η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 2000 τις δραστηριότητές της μέσω του Ομίλου FOURLIS και σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα), 1 κατάστημα «νέας γενιάς» στον Πειραιά, 1 κατάστημα στην Κύπρο (Λευκωσία), 2 στην Βουλγαρία (Σόφια, Βάρνα) καθώς και 1 κάταστημα «νέας γενιάς» στη Σόφια. Επίσης λειτουργούν 8 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (Ρόδος, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Κομοτηνή, Καλαμάτα, Μπουργκάς & Πλόβντιβ Βουλγαρίας) και 1 Planning Studio στην Κύπρο (Λεμεσός).

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
 • Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
 • Τμήμα Ψυχολογίας
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

EMTECH SPACE

 

www.emtech.global

 

Προφίλ Εταιρείας

EMTECH is a group of SME companies interested in research and development for innovative products and high-tech services. Starting from cutting-edge projects, our aim is to prototype competitive products and develop innovative services in order to offer added-value to our clients and bring innovative solutions to the market.

Our vision is to become internationally recognized as a versatile technology boutique. EMTECH is built upon a culture of respect, honesty, teamwork, and a philosophy that ensures the provision of value and quality in every task we perform.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Natech

 

www.natechsa.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Η Natech είναι μία εκ των λίγων ευρωπαϊκών Fintechs που αναπτύσσει τεχνολογικά εξελιγμένο λογισμικό για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, e-wallets, digital banks, βασιζόμενη στα καινοτόμα χαρακτηριστικά των συστημάτων της και στην 20ετή εταιρική πορεία της. Κατατάσσεται ετησίως στους 34 κατασκευαστές ολοκληρωμένων τραπεζικών συστημάτων παγκοσμίως, με γραφεία σε Ελλάδα (Ιωάννινα-Αθήνα) και Γερμανία και με αντιπροσώπους σε πλήθος ξένων χωρών, εξυπηρετεί πελάτες υψηλού κύρους οι οποίοι λειτουργούν σε περισσότερες από 40 χώρες. Tα συνεχώς εξελισσόμενα συστήματά της (Core Banking, Anti-money Laundering, E-banking, Mobile banking, Συστήματα πληρωμών κ.α.) μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε νέες αγορές και κλάδους, να προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία χρήστη, αυξημένα επίπεδα λειτουργικής αποτελεσματικότητας και συνεχή εναρμόνιση με τις κανονιστικές απαιτήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας: www.natechsa.com info@natechsa.com +30 2651077300

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Αθήνα
 • Εξωτερικό

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Terracom A.E.

 

www.terracom.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Η Terracom Α.Ε. ιδρύθηκε το 1999 στα Ιωάννινα με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της Πληροφορικής. Σήμερα αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες Πληροφορικής στην ελληνική επικράτεια κατέχοντας υψηλή τεχνογνωσία και αναγνωρισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο καινοτομία, με αντικείμενο την κατασκευή προϊόντων τεχνολογίας που εξάγονται σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, η Terracom, στο ανθρώπινο δυναμικό της απασχολεί 60 στελέχη με υψηλή κατάρτιση, παράλληλα όμως, έχει αναπτύξει έντονη εξωστρεφή δραστηριότητα, αποτέλεσμα της οποίας είναι η απόκτηση πλήθους βραβείων και διακρίσεων διεθνώς.

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας αποτελεί η παροχή λύσεων τεχνολογίας κορυφαίας ποιότητας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μιας διαρκώς εξελισσόμενης αγοράς.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

HDL DESIGN HOUSE GREECE I.K.E.

 

www.hdl-dh.com

 

Προφίλ Εταιρείας

HDL Design House delivers leading-edge digital, analog, and back-end design and verification services and products in numerous areas of SoC and complex FPGA designs.
Founded in 2001 and currently employing 200 engineers working in three design centers in Serbia and Greece in HDL.

HDL DH is company where:
You will work with top semiconductor companies
You don't need previous work experience
You will have 4-6 months of paid professional training
Company where gender equality is 50% : 50%
and the company in which 90% of current HDL DH employees started their first working experience.


For more information, please visit www.hdl-dh.com.

Προοπτικές συνεργασίας

Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία

Τόπος

Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

ADECCO HR

 

www.adecco.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Ο Όμιλος Adecco είναι η κορυφαία εταιρεία λύσεων ανθρώπινου δυναμικού στον κόσμο. Στην Eλλάδα, η Adecco ιδρύθηκε το 2000. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει επεκτείνει το δίκτυο υποκαταστημάτων, αλλά και τις δραστηριότητές της, σε σημείο που να καλύπτει επαρκώς το λεκανοπέδιο Aττικής, τη Θεσσαλονίκη, και την ευρύτερη ελληνική περιφέρεια. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:

 • Στελέχωση θέσεων μόνιμης ή προσωρινής απασχόλησης σε όλες τις βαθμίδες και ειδικότητες
 • Στελέχωση θέσεων Director, C-level ή θέσεων που απαιτούν πολύ ειδικές γνώσεις και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (Executive Search)
 • Μαζική στελέχωση θέσεων
 • Υποστήριξη επιλογής ανθρώπινου δυναμικού
 • Κέντρα αξιολόγησης
 • Outsourcing & Field Marketing (Merchandising, Sales Force, Marketing Field Audits, Promotions, Field Data Reporting

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Ήπειρο
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη
 • Διαχειρζόμαστε θέσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Φιλολογίας
 • Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας
 • Τμήμα Φιλοσοφίας
 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
 • Τμήμα Νοσηλευτικής
 • Τμήμα Λογοθεραπείας
 • Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
 • Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
 • Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
 • Τμήμα Ψυχολογίας
 • Τμήμα Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία
 • Τμήμα Μετάφρασης & Διερμηνείας
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Μουσικών Σπουδών
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
 • Τμήμα Γεωπονίας

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Γερμανικά
 • Γαλλικά
 • Οποιαδήποτε ξένη γλώσσα θεωρείται επιπλέον προσόν

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

INFORMATION RESOURCES HELLAS Α.Ε.Ε.(IRI)

 

www.IRIWorldwide.com

 

Προφίλ Εταιρείας

IRI is a leading provider of big data, predictive analytics and forward-looking insights that help FMCG, healthcare, retailers and media companies to grow their businesses. With the largest collection of purchase, media, social, causal and loyalty data, all integrated on an on-demand cloud-based technology platform, IRI guides its clients around the world in their quests to remain relevant, capture market share, connect with consumers and deliver market leading growth.


IRI and The NPD Group, a global provider of market information and advisory services, announced their plans to merge, creating a leading global technology, analytics and data provider offering clients an innovative view of total retail purchasing and consumption trends.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Αθήνα
 • Remote

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

TeamViewer Greece EPE

 

www.teamviewer.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού

 

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

www.corporate.xo.gr

Προφίλ Εταιρείας

Ο Χρυσός Οδηγός είναι η μακροβιότερη ελληνική εταιρεία προβολής επαγγελματιών. Σκοπός του Χρυσού Οδηγού είναι να αποτελεί το πιο αξιόπιστο σημείο αναζήτησης για όσους ψάχνουν επιχειρήσεις, και ο βασικός συνεργάτης για όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την αξία της προβολής τους, προσφέροντας λύσεις ολοκληρωμένης ψηφιακής προβολής και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Αθήνα
 • Ενδεχομένως remote

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Φιλολογίας
 • Τμήμα Φιλοσοφίας
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

Topotheque Design Research

 

www.topotheque.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Το γραφείο Αρχιτεκτονικής Έρευνας Topotheque Design Research λειτουργεί στην τομή της Αρχιτεκτονικής, του Σχεδιασμού, των Τεχνών και της Επιστήμης, με εγκαταστάσεις ψηφιακής κατασκευής και πολύχρονη εμπειρία στις ψηφιακές τεχνολογίες. Η ολιστική σχεδιαστική προσέγγιση μας εκτείνεται σε διαφορετικές κλίμακες και σε πολλαπλές πλατφόρμες, καθώς επιδιώκουμε να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μεταξύ σχεδιασμού, τεχνολογίας και οικοδομικής τέχνης. Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ σύλληψης και κατασκευής, καταφέρνουμε να συνδυάσουμε το πειραματικό και το καινοτόμο με το πρακτικό και το ρεαλιστικό για να πετύχουμε το εξαιρετικό. Μας αρέσουν οι προκλήσεις, η συνεργατική εργασία και οι διαφορετικές απόψεις και είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ευκαιρίες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα.

Προοπτικές συνεργασίας

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

AUTOHELLAS ATEE

 

www.autohellas.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Η Autohellas δραστηριοποιείται από το 1974 στο χώρο του αυτοκινήτου, και από το 1999 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Αποτελεί την αρχική εταιρεία και μέλος του ευρύτερου Ομίλου Θ. Βασιλάκη ο οποίος μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στο χώρο των αερομεταφορών με την επίσης εισηγμένη Aegean.

 • Οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζονται οι δραστηριότητες του ομίλου είναι:
 • Ενοικίαση Αυτοκινήτων (Βραχυχρόνια και Μακροχρόνια Μίσθωση)
 • Διεθνής Δραστηριότητα (Βραχυχρόνια, Μακροχρόνια Μίσθωση και Εμπορία Αυτοκινήτων)
  Εμπορία αυτοκινήτων (Εισαγωγή/ Διανομή/ Λιανική Πώληση)

Κατέχει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων που ξεπερνάει τα 48,000 οχήματα και με πάνω από 143 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Όμιλος προσφέρει ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη, κάθε στιγμή και συνεχίζει να καινοτομεί, προσφέροντας διαρκώς νέες υπηρεσίες.

Η Autohellas ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών δίνει μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό της, που πλέον ξεπερνάει τα 1,400 άτομα, και αποτελεί το βασικό πυρήνα λειτουργία της.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

Pharmathen Pharmaceuticals

 

www.pharmathen.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Pharmathen was founded in 1969 as a private pharmaceutical company. In the past fifty years, we have reached significant milestones—a result of enviable performance, strict adherence to the highest ethical and operational standards, and full compliance with global regulatory authorities.

During this journey, we have emerged as one of the leading in-house development partners based in Europe, specializing in the development, registration, manufacturing and life-cycle management of highly complex pharmaceutical technologies and generic formulations.

We are proud to have our products out-licensed in all continents and to have a strong presence in all major global markets. Our multinational culture and business operational model offer our clients a custom-made product portfolio that can meet any need.

We are an extrovert, growth-oriented company, committed to innovation, constantly seeking strong partnerships and alliances with significant pharmaceutical players.

What we take most pride in is that, through our work and everyday activities, we improve the quality of life of millions of people around the world.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Αθήνα
 • Σάπες Ροδόπης

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Γεωπονίας

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

skywalker.gr

 

www.skywalker.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999. Σήμερα, παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες εργασίας, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε πανελλαδική βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Ελλάδα. Επιπλέον, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας.

Προοπτικές συνεργασίας

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Φιλολογίας
 • Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας
 • Τμήμα Φιλοσοφίας
 • Τμήμα Ψυχολογίας
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

SPACE HELLAS A.E.

 

www.space.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

H Space Hellas είναι ένας κορυφαίος Digital Integrator και Value Added Solutions Provider στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Μελετά, σχεδιάζει, προμηθεύει, εγκαθιστά, υποστηρίζει και συντηρεί ολοκληρωμένες λύσεις πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015. Η Space Hellas αναπτύσσεται διαρκώς και στις κύριες δραστηριότητές της περιλαμβάνονται η σχεδίαση και υλοποίηση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων επικοινωνιών, η σχεδίαση και υλοποίηση λύσεων Πληροφορικής, η ανάπτυξη λύσεων τηλεφωνίας, η ανάπτυξη και υλοποίηση εφαρμογών ασφάλειας πληροφορικής και συστημάτων ασφάλειας, η παροχή λύσεων audio & video conference, OSS-BSS και τηλεματικής, καθώς και έργα δομημένης καλωδίωσης, computer rooms και υποδομών. Επίσης, προσφέρει υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, εκπαίδευσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας, υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και συνδέσεις Internet.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

TEKMON I.K.E.

 

www.tekmon.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Η ΤΕΚΜΟΝ είναι μία νεοφυής επιχείρηση ανάπτυξης λογισμικών με έδρα τα Ιωάννινα διατηρόντας επίσης γραφεία στην Αθήνα και το Λονδίνο. Η πλατφόρμα που έχουμε αναπτύξει επιτρέπει στους πελάτες μας να ψηφιοποιήσουν όλες τις καθημερινές επιχειρησιακές διαδικασίες, σε λίγα λεπτά, χωρίς τη χρήση κώδικα. Μας εμπιστεύονται ήδη μεγάλοι οργανισμοί εντός και εκτός Ελλάδος όπως για παράδειγμα ο ΑΒ Βασιλόπουλος, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Τράπεζα Πειραιώς, το μετρό του Λονδίνο κ.α. Στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά και η διαρκής εξέλιξης της πλατφόρμας μας και των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Αθήνα
 • Remote

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

 

www.epiros.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, επενδύει συστηματικά στην καινοτομία, στοχεύοντας στον διαρκή εκσυγχρονισμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη των τριών παραγωγικών μονάδων της. Στις τρεις μονάδες της ΗΠΕΙΡΟΣ, οι οποίες είναι στρατηγικά τοποθετημένες σε περιοχές παραγωγής ΠΟΠ ελληνικών τυριών, επεξεργάζονται ετησίως πάνω από 45.000 τόνους Ελληνικού αιγοπρόβειου γάλακτος, το οποίο συλλέγεται καθημερινά από περίπου 1.400 συνεργαζόμενους κτηνοτρόφους.
Τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ συνδυάζουν τον σεβασμό στην παράδοση, την υψηλή τεχνογνωσία και την προσήλωση στην ποιότητα, κατακτώντας την προτίμηση του Έλληνα καταναλωτή που, και το 2021, έφερε τη μάρκα ΗΠΕΙΡΟΣ στη Νο1 θέση σε μερίδιο σε αξία στο σύνολο της Ελληνικής αγοράς τυριού.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Ήπειρος

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
 • Τμήμα Γεωπονίας

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

METRO AEBE

 

www.metro.com.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Είμαστε μία 100% ελληνική εταιρεία κι από το 1976 δραστηριοποιούμαστε με συνέπεια και αξιοπιστία, έχοντας ως κύρια χαρακτηριστικά μας: το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, τη βιωσιμότητα στη λειτουργία μας και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο! Με 11.300+ εργαζομένους, είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα. Το δίκτυο καταστημάτων μας αποτελείται από δύο αλυσίδες, οι οποίες συνεχώς αναπτύσσονται. Τα My market στη λιανική πώληση με 232 καταστήματα και τα METRO Cash & Carry, τον ηγέτη στον χώρο της χονδρικής, με 49 σημεία πώλησης. Τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής, ενώ διαθέτουμε 4 Κέντρα Διανομής (Οινόφυτα, Μάνδρα, Ασπρόπυργο, Γέφυρα Θεσσαλονίκης).

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Ήπειρο
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
 • Τμήμα Γεωπονίας

Ακαδημαϊκό επίπεδο

Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά (καλή γνώση)

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

 

www.kafkas.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, του φωτισμού, των ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Το ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο μας, περιλαμβάνει 73 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και το ανθρώπινο δυναμικό μας, ξεπερνάει τους 1100 εργαζόμενους.

Η ΚΑΥΚΑΣ επενδύει σταθερά στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των στελεχών της με προγράμματα διαρκούς επιμόρφωσης που βοηθούν στην ανάπτυξη των γνώσεων, των ταλέντων και των δεξιοτήτων τους ώστε να παρέχουν προστιθέμενη αξία και καινοτόμες λύσεις στους πελάτες της. Απόδειξη της δέσμευσής μας για την δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος είναι η βράβευσή μας φέτος για 8η φορά στο θεσμό Best Workplaces ως μια από τις δέκα επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Ήπειρο
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά (καλή γνώση)

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Κοιν.Σ.Επ Οικομουσείο Ζαγορίου

 

www.ecomuseumzagori.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Το «Οικομουσείο Ζαγορίου» είναι μια δομή που διαχειρίζεται την προστασία και την αξιοποίηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Ζαγορίου, που βρίσκεται εντός των ορίων του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου ενταγμένου στην λίστα της UNESCO, με σκοπό την τοπική ανάπτυξη. Μέσα από την ενεργό συμμετοχή των πολιτών επιτυγχάνεται μια συνεργατική διαδικασία μάθησης και διαχείρισης του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος. Η βασική αρχή του συνίσταται στο ότι τα μνημεία μιας περιοχής παραμένουν «in situ» αντικατοπτρίζοντας ζωντανές μαρτυρίες μιας συγκεκριμένης εποχής. Η επικοινωνία με τους επισκέπτες περιλαμβάνει πτυχές της κοινωνικής ζωής, των παραγωγικών διαδικασιών, της κοινωνικοοικονομικής και της φυσικής ιστορίας του τόπου.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας
 • Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
 • Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
 • Τμήμα Γεωπονίας

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Γερμανικά
 • Γαλλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

ΟΠΑΠ

 

www.corporate.opap.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Το όραμά μας είναι να καθιερωθεί ο ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιου επιπέδου. Μακροπρόθεσμες στρατηγικές προτεραιότητες που εστιάζουν στους πελάτες, τους ανθρώπους, το δίκτυο, τα προϊόντα και τις ψηφιακές-τεχνολογικές δυνατότητες, έχουν προσδιοριστεί και τεθεί στο επίκεντρο των ενεργειών για την υλοποίηση του οράματος.

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Το Μέλλον είναι στα χέρια σου!

Ο ΟΠΑΠ αποτελεί εργοδότη επιλογής, και προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας και μία μοναδική εμπειρία απασχόλησης σε περίπου 1.500 εξαιρετικούς επαγγελματίες και ταλαντούχους νέους, σε ένα βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον. Το 2018, 2019 και 2020, ο ΟΠΑΠ βραβεύτηκε ως μία από τις εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον (Best Workplace) στην Ελλάδα.

Στον ΟΠΑΠ, η δέσμευσή μας στην ανάπτυξη των Ανθρώπων μας πηγάζει από τις Βασικές Αξίες μας: Διασκέδαση, Δυναμισμός, Πάθος και Ακεραιότητα.

Προσφέρουμε, επίσης, την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε έναν διακεκριμένο και αξιόπιστο όμιλο, μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης οpapinternship program-get in the game! και του προγράμματος αποφοίτων Κτηνιατρικών Σχολών, Equine Veterinary Graduate Program – Ride High! στο Markopoulo Park, τα οποία παρέχουν σημαντικές ευκαιρίες μάθησης κι ανάπτυξης.

Βασικός μας στόχος είναι η διαμόρφωση ενιαίας εταιρικής κουλτούρας μέσα από την ανάπτυξη μίας ομάδας υψηλής απόδοσης και την εξασφάλιση εργασιακής ικανοποίησης για τους Ανθρώπους μας.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Φιλολογίας
 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
 • Τμήμα Ψυχολογίας
 • Τμήμα Μετάφρασης & Διερμηνείας
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

 

www.neaodos.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Η Νέα Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση των έργων Παραχώρησης "Ιόνια Οδός" και "Ε65".

Ως θυγατρική του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η Νέα Οδός συνδυάζει απόλυτη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας με τεχνογνωσία, εμπειρία και εξειδίκευση.

Έχοντας αναλάβει ένα έργο πνοής συνολικού προϋπολογισμού 1,1 δις ευρώ, στρατηγικός στόχος της Νέας Οδού είναι η δημιουργία σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, θα διασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος και θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Πρωταρχική μας δέσμευση είναι η ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Ήπειρο
 • Αθήνα
 • Αιτωλοακαρνανία

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Απαραίτητη

Ομιλος Πλαστικά Θράκης

 

www.thracegroup.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης είναι ένας ελληνικός πολυεθνικός Όμιλος, ο οποίος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων πολυπροπυλενίου και πολυαιθυλενίου, διαθέτοντας παραγωγικές εγκαταστάσεις σε 6 χώρες (Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ιρλανδία και ΗΠΑ), εταιρείες διανομής και εμπορίας σε 5 χώρες (Νορβηγία, Σουηδία, Σερβία, Αυστραλία, Κίνα) και δίκτυο πωλήσεων που εκτείνεται σε περισσότερες από 80 χώρες.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Χημείαςc
 • Τμήμα Νοσηλευτικής
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

INASCO HELLAS

 

www.inasco.com

 

Προφίλ Εταιρείας

H ΙΝΑSCO HELLAS δραστηριοποιείται στο τομέα της Αεροδιαστημικής, με κύρια ενασχόληση, τον σχεδιασμό και κατασκευή Δομικών μερών (structures, structural parts) για Διαστημικά οχήματα και Δορυφόρους και για Αερο-κατασκευές. Εξειδικεύεται στην παραγωγή δομικών μερών από προηγμένα Σύνθετα Υλικά (Ανθρακονημάτων, Υαλονημάτων, CFRP, GFRP).

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

Real Consulting Παροχή Επιχειρησιακών Λύσεων Πληροφορικής ΑΕ

www.realconsulting.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Η Real Consulting είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών και υλοποίησης ολοκληρωμένων έργων πληροφορικής στην Ελλάδα. Η εταιρεία αριθμεί περισσότερα από 230 στελέχη και περισσότερους από 300 πελάτες από όλους σχεδόν τους κλάδους. Η δραστηριότητα της εταιρείας ειδικεύεται στους τομείς των ERP, CRM , Business Intelligence και Enterprise line – Business applications και οι συνεργασίες της περιλαμβάνουν τους μεγαλύτερους παρόχους επιχειρησιακού λογισμικού: SAP, Microsoft, Tableau, LSRetail, Neptune και Salesforce. Από τον Αύγουστο του 2021 η Real Consulting είναι μέλος της Εναλλακτική Αγοράς του ΧΑΑ (REALCONS). Επίσης, πρόσφατα, εξαγόρασε το 60% του μετοχικού κεφαλαίου της γερμανικής εταιρείας Cloudideas.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

Οποιοσδήποτε

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

COGNITY SA

www.cognity.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Cognity is an IT Services Provider with international presence, working actively with the leading Telecommunications Groups in Europe such as Deutsche Telekom, Orange, Vodafone, and has 15+ mobile, fixed & convergent Operators as Customers.
In addition, we are working extensively with Banking, Financial Services, Betting/Gaming, Hospitality and Retail organisations in the region, such as the National Bank of Greece, Piraeus Bank, Interamerican Insurance in Greece & Cyprus, Groupama Asfalistiki Insurance and many other leading organisations.
Our offerings are comprehensive IT solutions primarily for the top-tier companies of each market in the areas of:
Digital Transformation & Enablement
Applied Big Data
CRM & Customer Experience (Cx)
Order & Service Management (OM)
SOA • ESB • BPM
eCommerce • eCare • Portals • CMS
Interactive Documents • Customer Communications & Engagement
Data Governance • Quality • GDPR • Compliance
Business Intelligence (BI) & Analytics • Marketing Technology: Campaign Management, DMP
Master Data Management (MDM)
IT Service Management (ITSM)
Vertical solutions for:
Telecommunications
Financial Services
Retail

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Οπουδήποτε

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD

 

www.navigatorltd.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Established in 1991, NAVIGATOR has been a mainstay of the Greek shipping sector , developing a robust network of towing companies and ship agencies around the world, offering tailor made programs to the Ship owning & Ship management Companies in more than 1,400 ports worldwide.

«NAVIGATOR- The Shipping Decision Makers Forum», one of the most traditional events, is organized on an annual basis since 2001, bringing together Shipowners, Executives and Managers of the Shipping Industry worldwide to exchange views and ideas on the most crucial matters of Shipping.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

EFA GROUP

 

www.efagroup.eu

 

Προφίλ Εταιρείας

Ο Όμιλος EFA αποτελείται από εταιρείες που κατέχουν ηγετική θέση στις διεθνείς αγορές στους τομείς της αεροδιαστημικής, της ασφάλειας, της άμυνας και της βιομηχανικής συνεργασίας. Έχοντας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, στόχος του EFA Group είναι να ενισχυθεί η ασφάλεια και να εμπνευστεί ο κόσμος μέσω της επιστημονικής καινοτομίας.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

ACCADEMIS

www.accademis.com

 

Προφίλ Εταιρείας

ACCADEMIS is part of an International leading Technology Group of companies with prime focus in radio-frequency components, platforms and other wireless network solutions for home, business, industrial and embedded applications.ACCADEMIS is about energy; Radio-Frequency energy, its management, flow and its efficient utilisation; from idea to the global markets.
Electronic product development, from its initial concept and design through to volume production. Designing and manufacturing advanced electronic components requires speed, cost-efficiency and scalability.
At ACCADEMIS we Innovate together and support our customers to implement their ideas into electronic commercial and IoT devices for the global markets. We support all aspects of electronic product development, from initial concept and design through to volume production. Our partnerships with global leading manufacturers of advanced electronic components enable Accademis to deliver high-quality solutions quickly and cost-effectively.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Αθήνα
 • Remote

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

ΖΑΓΟΡΙ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕ

www.zagoriwater.gr

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά (άριστη γνώση)

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

www.papastratosmazi.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

H Παπαστράτος, θυγατρική εταιρεία της Philip Morris International (PMI), κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων χωρίς καύση και τσιγάρων στην Ελλάδα, εδώ και εννέα δεκαετίες. Το 2017, η εταιρεία γύρισε σελίδα στην ιστορία της και, με μια σημαντική επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ, μετέτρεψε το εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το IQOS, το πρώτο καινοτόμο προϊόν της PMI δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σχέση με το τσιγάρο. Τον Ιούνιο του 2021, στην επέτειο των 90 χρόνων λειτουργίας της, η εταιρεία ανακοίνωσε τη στρατηγική της για Βιώσιμη Ανάπτυξη για την επόμενη πενταετία καθώς και τη νέα μεγάλη επένδυση 125 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο. Η Παπαστράτος, με επανειλημμένες βραβεύσεις ως Best Work Place και Top Employer και πιστοποιημένη με το Equal Salary Certification, επενδύει στην επιστήμη και τις νέες τεχνολογίες, δημιουργώντας αξία για τους ανθρώπους της, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Imerys Greece SA

www.imerys.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Ο Όμιλος Imerys, με έδρα το Παρίσι, είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής βιομηχανικών ορυκτών στον κόσμο με σημαντική παρουσία σε πάνω από 50 χώρες σε 5 ηπείρους, προσφέροντας απασχόληση σε περισσότερους από 17.800 εργαζομένους.

Παράλληλα το 2019, ο όμιλος Imerys αποφάσισε να αναδιοργανώσει τις χρηματοοικονομικές της υπηρεσίες δημιουργώντας στην Ελλάδα το πρώτο Shared Service Center (SSC), με στόχο την παροχή λογιστικών υπηρεσιών σε πολλαπλά νομικά πρόσωπα του ομίλου, σε 14 ευρωπαϊκές χώρες. Το SSC αποτελεί μια σημαντική διαρθρωτική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του ομίλου και υποστηρίζει τις «back-office» λογιστικές διαδικασίες: Γενική Λογιστική (Γενική Λογιστική), πληρωτέοι λογαριασμοί και λογαριασμοί εισπρακτέων σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου Imerys στην Ευρώπη.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
 • Τμήμα Γεωπονίας
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Γαλλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

ΦΑΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

www.pharosgr.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

PharOS is a privately owned pharmaceutical company, developing, manufacturing and supplying Generic, Over the Counter and Value Added Medicines with a global portfolio of more than 84 products and over 7.400 marketing authorizations worldwide

Our aim is to provide affordable, high-quality medicines that improve the lives of patients worldwide and satisfy our corporate customer's needs from product development to launch

Since 2002, we strive to achieve innovation, through our R&D people's professionalism, dedication, self-motivation and attention to detail. At PharOS we meet pharmaceutical industry’s demanding requirements while ensuring the success of the most challenging projects

Additional to the in-house manufacturing, we embrace the doctrine of collaborating with well-established companies in the manufacturing of finished products. We therefore closely cooperate with carefully selected partners to design, validate, manufacture and market release our medicines.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Γαλλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Ansys

 

www.ansys.com

 

Προφίλ Εταιρείας

Αν έχετε δει ποτέ εκτόξευση πυραύλου, αν έχετε πετάξει με αεροπλάνο, έχετε οδηγήσει αυτοκίνητο, χρησιμοποιήσει υπολογιστή, αγγίξει μια φορητή συσκευή, διασχίσει μια γέφυρα ή έχετε χρησιμοποιήσει τεχνολογία wearable, πιθανότατα έχετε χρησιμοποιήσει ένα προϊόν για τη δημιουργία του οποίου το λογισμικό της Ansys έπαιξε κρίσιμο ρόλο

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Ambience Services

 

www.ambience.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Ambience Services is an innovative company, providing Business Process Outsourcing, IT and Robotic Process Automation (RPA) Services. What makes us different, is our strong desire to challenge the status quo, inspire and create ground-breaking solutions. We build relationships of trust with our clients, on solid foundations of quality and know-how, while creating great experiences, through great customer service.

Since our launch in 2014, we follow the motto "Making space for growth" to create the necessary space for our customers, to focus on their development. We provide solutions and services that meet the needs of an evolving, modern and innovative market. Clients who trust us, come mostly from the Energy, Finance, Healthcare, Retail and Technology industries.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

HR Partners

 

www.hrpartners.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

H HR Partners, έχει σκοπό την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Μέσα από έναν καινοτόμο προσανατολισμό, βασισμένο στην ποικιλόμορφη σύνθεση των εμπειριών των στελεχών μας αναπτύσσουμε και παρέχουμε υψηλής ποιότητας & προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες, οι οποίες συμβάλουν στην επίτευξη επιχειρηματικής αριστείας των πελατών μας, μέσω του ανθρώπινου παράγοντα.
Εάν είστε υποψήφιος και θέλετε να:

 • ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας
 • ξεκινήσετε την καριέρα σας και να βρείτε τη θέση που σας ταιριάζει
 • αναζητήσετε μια νέα θέση εργασίας ανάλογη των προσόντων σας
 • κάνετε στροφή στην καριέρα σας

τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

 • Ήπειρο
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Φυσικής
 • Τμήμα Χημείας
 • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
 • Τμήμα Ψυχολογίας
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
 • Τμήμα Γεωπονίας

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Γερμανικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

PD Neurotechnology Ltd

 

www.pdneurotechnology.com

 

Προφίλ Εταιρείας

PD Neurotechnology® is an awarded, high-tech medical device company, founded in London, UK in 2015, certified with ISO 9001:2015, ISO 27001:2013, ISO 27701:2019 and ISO 13485:2016.

Its first product, PDMonitor® is a CE marked, Class IIa medical device, a digital, noninvasive, continuous monitoring system and management tool, used by patients with Parkinson’s Disease, which enables an accurate motor symptom evaluation, coupled with information on lifestyle and drug adherence. A web application offers the treating physician a comprehensive and objective view of the patient status and supports the assessment of the disease stage and prompt and optimal modification of the treatment.

PDMonitor® is currently marketed in 13 countries, in Europe and the Middle East, soon to be available in the US, post FDA clearance.

A strong pipeline of new products is on progress.

PD Neurotechnology® runs its R&D, Production, Storage & Distribution, Clinical Trials, Regulatory, Finance and Admin activities out of Ioannina, Greece, while Sales and Marketing are performed out of its facilities in Athens, Greece.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία

Τόπος

Ιωάννινα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

 

www.athenianbrewery.gr

 

Προφίλ Εταιρείας

Athenian Brewery is the largest beer producer and importer in Greece, with over 55 years of market presence. Originally founded in 1963 by a team of five Greek entrepreneurs, the company is now part of HEINEKEN Group.
Athenian Brewery owns 3 plants in Athens, Thessaloniki and Patras, 2 private malteries in Thessaloniki and Patras and a bottling plant for IOLI Mineral Water in Lamia. It produces some of the most popular beer brands in Greece such as Amstel, Heineken, ALFA, Fischer, MAMOS, NYMFI, and Buckler. Athenian Brewery’s products follow a 100% Greek route, using locally produced raw materials and barley cultivated by the 2,500 Greek farmers who are participating at the company’s local sourcing programme. It also distributes a number of imported beer brands such as SOL, Mc Farland, Erdinger, Affligem, Murphy’s, Duvel, Chimay and many others. Moreover, the company is the No1 beer exporter in Greece with more than 40 years of experience.
Athenian Brewery is brewing a better future for Greece and local communities by investing on the improvement of its production processes, the adoption of a comprehensive environmental policy, the creation of a safe working environment and the promotion of responsible alcohol consumption.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Τμήμα Ψυχολογίας
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

TELETEL AEROSPACE and DEFENCE S.A.

 

www.teletel.eu

 

Προφίλ Εταιρείας

TELETEL is a private software and hardware design & development SME based in Greece, founded in 1995, which specialises in the leading-edge areas of Space, Defence and Aeronautics. TELETEL is one of the most successful space companies in Greece, with an established test equipment product line, having as customers most of the European space companies (including the three primes AIRBUS, TAS & OHB), but also several other customers in US, Japan & South Korea. TELETEL has already provided equipment and services in several space missions (ESA and non-ESA) such as EUCLID, JUICE, PLATO, IASI-NG, MICROCARB, FLEX, ALTIUS, CSO, Galileo 2G, Copernicus LSTM, etc.

Following 25 years of experience in the design, development and manufacturing of networking test systems and industrial test benches for telecommunications & defence products, during the last 12 years TELETEL specializes in space on-board data handling technologies (SpaceWire, MIL-STD-1553, CAN, TTEthernet, WizardLink, etc.), with main emphasis on verification and validation. It hence provides the relevant iSAFT product line (http://www.teletel.eu/products-overview/), which includes state of the art test equipment for space on-board data networks used by several space manufacturers worldwide.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

Αθήνα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός
 • Υποψήφιος Διδάκτορας
 • Κάτοχος Διδακτορικού

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

Αγγλικά

Προϋπηρεσία

Επιθυμητή

Coca-Cola HBC

 

www.coca-colahellenic.com

 

Προφίλ Εταιρείας

We are a family of 36 thousand engaged people. Each and every one of us is the secret ingredient of Coca-Cola HBC – one of the world’s largest bottlers and partner of The Coca-Cola Company. Our every day mission is to delight over 715 million consumers by offering a choice of over 100 iconic global and favorite local brands in the moments that matter, 24 hours a day, 7 days a week. We are a truly empowered and talented team that drives superior results by winning and learning every day in 29 countries, across 3 continents. Our success comes from us working together as one to make a positive difference for the local communities we serve.

Προοπτικές συνεργασίας

 • Αναζήτηση συνεργάτη για άμεση συνεργασία
 • Αναζήτηση συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία
 • Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Τόπος

 • Ιωάννινα
 • Ήπειρο
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη
 • Οποιαδήποτε τοποθεσία στην Ελλάδα

Τμήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 • Τμήμα Φιλολογίας
 • Τμήμα Μαθηματικών
 • Τμήμα Ψυχολογίας
 • Τμήμα Μετάφρασης & Διερμηνείας
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκό επίπεδο

 • Τελειόφοιτος
 • Πτυχιούχος
 • Μεταπτυχιακός

Eπιθυμητές ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Γερμανικά
 • Ιταλικά
 • Πολωνικά
 • Ρουμάνικα
 • Τσεχοσλοβάκικα

Προϋπηρεσία

Αδιάφορο

site-logos

Χορηγοί Επικοινωνίας